Wauw, wat zijn we weer blij dat we weer zonder restricties open mogen! Hier maken we dan ook dankbaar gebruik van en des te mooier is het om te zien dat jullie, onze gasten, ons direct weer weten te vinden! Omdat we de afgelopen lockdowns natuurlijk tijd genoeg hadden om plannen te smeden hebben we de komende periode een aantal hele leuke acties en evenementen op de agenda staan:

16 april – Paasbrunchbox voor thuis!
Een heerlijke brunch met diverse huisgebakken broodjes, zoetigheden en natuurlijk verse jus d’orange

7 mei  – Moederdag

Geen afhaal brunchbox deze keer, maar we gaan zeker iets anders leuks verzinnen om je moeder mee in het zonnetje te zetten! houd onze socials in de gaten voor meer informatie

22 mei  – Contactlab Kookworkshop
(Jong)volwassenen met een (verstandelijke) beperking willen graag contact, proberen het ook wel, maar vaak gaat dit wat lastiger. Daarom organiseren wij samen met ‘Het Contactlab’                      een leuke kookworkshop om (nieuwe) mensen te leren kennen en gezellig met elkaar te koken, te borrelen en te kletsen!

18 juni  – Grill & Chill
Hét ultieme zomeravond gevoel bij Mennoos Kookerij! Southern style BBQ, cocktails en een lekker muziekje samen met je vrienden! Wat dacht je bijvoorbeeld van streetfood taco’s, een ‘p*rnstar martini’ cocktail en heerlijke beats van DJ ‘Bamberson’!

> Nog een paar kaarten beschikbaar!

bel ons op 050 230 18 48 of mail naar info@mennooskookerij.nl voor meer informatie en reserveren!