PRAKTIJKLEREN, KIJKEN WAT JE KUNT!

Vind je het leuk om in de praktijk dingen te leren en heb je niet de mogelijkheid om een reguliere Mbo-opleiding te volgen? Dan is praktijkleren misschien iets voor jou.

WAT IS PRAKTIJKLEREN?

Mennoos Kookerij is een erkend leerbedrijf. Wij bieden jou de mogelijkheid om in ons restaurant een praktijk opleiding te volgen om zo de kans op een betaalde baan te vergroten. Praktijkleren is er voor jongeren en volwassenen zonder startkwalificatie en die (nog) geen mbo-diploma (BBL of BOL) hebben behaald en hierin vastlopen. Op basis van bewezen werkvaardigheden ontvangen kandidaten een mbo-praktijkverklaring op niveau 1 of 2.
Wil jij graag werken in de horeca en ben je benieuwd naar de opleidingsmogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 050 230 1848 of mail naar Info@mennooskookerij.nl
Voor meer informatie omtrent praktijkleren kun je eens kijken op www.praktijkleren.nl

Mila, van stage naar baan

Mila is gestart bij Mennoos Kookerij vanuit een stage. Eenmaal in de bediening bleek ze als een vis in het water! Vanuit haar enthousiasme kreeg ze steeds meer zin om het vak gastvrouw te leren en steeds meer taken opzich te nemen. 

Praktijkleren was een mooie mogelijkheid om alle vaardigheden en werkprocessen die horen bij een goede gastvrouw te trainen, te begrijpen en conform de standaarden van een erkende onderwijsinstelling te laten certificeren.

Na het behalen van haar certificaat heeft ze er zelfs een baan aan over gehouden bij ons in combinatie met jobcoaching om verder te bouwen aan haar toekomst!