DAGBESTEDING, IETS VOOR JOU?

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende dagbesteding in de horeca? Dan is Mennoos Kookerij de plek voor jou!
Mennoos_Interieur2

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden arbeidsmatige dagbesteding aan (jong)volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt die in het bezit zijn van een dagbestedingsindicatie. Je kunt in aanmerking komen voor een dagbestedingsindicatie wanneer je (nog) niet kunt werken in een reguliere baan of wanneer je veel begeleiding nodig hebt bij je werk.

Mennoos Kookerij biedt dagbesteding gericht op persoonlijke ontwikkeling en zingeving. Wij vinden het belangrijk om een werkplek te creëren waarin je op eigen tempo en niveau kunt ontwikkelen. Samen met de zorg coördinator stel je een werkplan op met doelen die gericht zijn op persoonlijke groei en ontwikkeling.
Neem gerust contact met ons op via 050 230 1848 of mail naar Info@mennooskookerij.nl voor een kennismakingsgesprek en rondleiding in onze Kookerij.

KOEKJES MAKEN MET ALEX

Een van onze echte koekebakkers is Alex. Hij weet precies waar het bij een goed koekje om draait: De juiste knapperigheid, goed afgemeten ingrediënten en vooral erg veel proeven! Hoewel er een duidelijke favoriet is, speurt hij regelmatig het internet af naar nieuwe recepten, vervolgens kan hij na overleg met een van de koks de ingrediënten bij elkaar zoeken en aan de slag. Natuurlijk moet het eind resultaat geproefd worden, maar alleen met toestemming van Alex!