SAMEN STA JE STERKER

Onze visie

Om onze visie zo breed mogelijk te dragen hebben wij diverse partners die onze waarden delen. Deze partners stellen wij graag aan u voor!

KAS VAN KAAT

Samen werken we met respect voor het milieu, de natuur en elkaar in de Kas van Kaat. We halen cranberries uit de tuin van KAAT en maken daar (bio)-jam van in onze grote pannen. De groente van het land verwerken we zoveel mogelijk in de horeca,keuken of leveren we aan externe partijen. Uit onze bakkerij komen heerlijke broden  maar ook de appelKaatjes. Lekker bij de (bio)-koffie die vers gezet wordt in het café van KAAT. Voordat je naar huis gaat, vergeet niet door onze winkel heen te lopen, vol met verantwoorde en of handgemaakte producten. De Kas van Kaat is partner in het uitwisselen van kennis en producten.

Groetjes van KAAT!

De Kas van Kaat
Impact Noord

IMPACT NOORD

Een uitgebreid netwerk van ondernemers die op hun eigen manier impact maken met hun onderneming. Het lidmaatschap biedt ons veel kansen om onze dienstverlening op een duurzame manier te verbreden en te sparren met gelijkgestemden.

HEIN POST

Onder het mom, beter een goede buur dan een verre vriend, zijn wij de samenwerking aangegaan met wijnhandel Hein Post. Zo voorzien zij ons van de heerlijke Pipoli wijnen.

Daarnaast hebben zij een winkel vol met wijn, port en andere delicatessen begeleid door goed advies en kennis!

Hein Post
Wij Corpus den Hoorn

WIJ CORPUS DEN HOORN

WIJ Corpus den Hoorn is een team van beroepskrachten en vrijwilligers met allerlei verschillende achtergronden, zoals jeugdwerk, ouderenzorg, buurtwerk, hulpverlening en/of gezinsondersteuning. WIJ-medewerkers kennen de weg in uw wijk en kunnen samen met u zoeken naar een oplossing voor eventuele problemen die u ervaart in het dagelijks leven.

Mennoos Kookerij is onderdeel van Omega Groep