GROEPSDINER OF CATERING

BORREL & RECEPTIE

Afgestudeerd, verjaardag of zakelijk iets te vieren? Wij denken graag met u mee om uw evenement tot een groot succes te maken. Van eenvoudige arrangementen tot uitgebreide streetfood hapjes, wij kunnen het allemaal. Enthousiast geworden?  Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

GROEPSDINER & BUFFETTEN

Met een grote groep a la carte dineren? Of liever zelf kiezen vanaf onze uitgebreide buffetten? Van een eenvoudig stamppot buffet tot een uitgebreid streetfood buffet, omdat uw gasten niets te kort mogen komen. U kunt altijd even langskomen of een afspraak maken om de mogelijkheden door te nemen.

CATERING OP LOCATIE

Heeft u uw droomlocatie al gevonden, maar nog niet de juiste cateraar? Of gewoon lekker thuis of op het werk? Wij bezorgen ook catering in de regio Groningen. Van lunch tot diner en met of zonder servies. Bekijk voor een indicatie van de mogelijkheden onze mogelijkheden onder aan de pagina.

Mennoos_Interieur2

BEDRIJFSCATERING

Heeft u een (duurzame) structurele catering nodig op uw bedrijf? Bijvoorbeeld lunch voor uw medewerkers, een avondmaaltijd voor uw overwerkers of een aangeklede VrijMiBo? Bel ons en informeer naar de mogelijkheden!

BRUILOFT

Trouwplannen? Beleef de mooiste dag van uw leven met een prachtig verzorgde ontvangst, diner of feest bij Mennoos Kookerij.

Mennoos_Catering2