MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

ONDERNEMEN

Het verzorgen én doorgeven van gastvrijheid voor onze gast, collega en omgeving

“IETS VOOR EEN ANDER DOEN”

Soms kan iets, wat ogenschijnlijk een kleine moeite is, een grote positieve impact hebben op een ander. Op deze manier kan iedereen op een positieve manier bijdragen aan de kwaliteit van leven van een ander.

Onder deze gedachte willen wij onze locatie, onze mensen en onze middelen zo breed mogelijk inzetten en doen wij mee aan allerlei maatschappelijke initiatieven.

Onze visie
Mennoos_MVO1
Impact Noord

IMPACT MAKEN DOEN WE NIET ALLEEN

Natuurlijk werken we dagelijks volgens onze visie, maar om deze visie breder uit te kunnen dragen hebben wij ons aangesloten bij Impact Noord: een ondernemersvereniging die zich inzet om alle ‘losse’ impact makers te verbinden om zo de belangen van de sector beter te kunnen vertegenwoordigen.

Wil je meer weten over Impact Noord of ben je zelf van plan om impact te maken met je onderneming?

Lees meer

MAAR WE ZIJN ER NOG NIET…

Verduurzamen is een proces waarin we ons continu willen verbeteren. We willen onze negatieve impact op de planeet zo klein mogelijk maken. We willen onze positieve impact op de mensen om ons heen zo groot mogelijk maken.

Dit moet resulteren in een duurzaam verdienmodel voor Mennoos Kookerij opdat we nog jaren door kunnen gaan met wat wij het liefste doen: het verzorgen én doorgeven van gastvrijheid voor onze gast, collega en omgeving.

Mennoos_MVO4

QUIET GRONINGEN

Door het werken met onze doelgroep komen we dagelijks in aanraking met mensen uit een ‘kansarm’ milieu. Waar bijna iedereen in de huidige maatschappij druk bezig is met zichzelf en het beste probeert te halen uit de huidige welvaart van ons land is er toch ook een andere kant van de medaille: Stille armoede. Een aanzienlijk en onderbelicht probleem in Nederland waarvoor de Quiet aandacht probeert te vragen.

Vanuit Mennoos Kookerij sponsoren wij dit initiatief middels het aanbieden van onze gastvrijheid aan hen die zich het momenteel niet kunnen veroorloven. Als dank heeft de Quiet een leuk stuk over ons geschreven!

Lees meer