What’s with Andy?

 

Dit is Andy, een van onze enthousiaste keukenmedewerkers! Naast zijn passie voor koken is fietsen zijn leven! Tientallen kilometers per dag, honderden kilometers per maand…
Vanwege een gebeurtenis in zijn jeugd heeft Andy nu een 2-tal ‘custom-made’ fietsen! 1 voor de vele tourritten en 1 voor dagelijks woon-werk verkeer en de nodige boodschappen!

Ondernemend en behulpzaam als hij is, wil hij zowel op zijn werk als thuis altijd iemand te hulp schieten. Bijvoorbeeld het helpen bij het maken van personeelsmaaltijden of het uitleggen van een recept aan een collega. Ook is hij een heuze (PIT)bier koerier voor een van zijn huisgenoten die moeilijk ter been is en soms kookt Andy ook voor hem. Maar voor wat hoort wat, dus Andy heeft het ondernemerschap ook goed in de vingers!

Nu heeft Andy zelf een hulpvraag!

Vanwege de maatregelen omtrent het Corona virus heeft zijn moeder, die een tweetal sportscholen runt met dezelfde passie en behulpzaamheid als Andy, het zwaar. De locatie in Dwingelo is al noodgedwongen gestopt en doordat lidmaatschappen achter blijven omdat sportscholen niet open kunnen en de kosten van huur en personeel wel gewoon doorlopen dreigt permanente sluiting ook voor de locatie in Hoogezand. Er is een aktie opgezet om te doneren en haar te helpen in het voortbestaan.

https://www.doneeractie.nl/go4it-hoogezand/-48991

Wij hebben inmiddels op onze webshop een donatie button aangemaakt. Je kunt dus, terwijl je bijvoorbeeld onze gezonde ontbijtgranen of heerlijke muslirepen besteld, een donatie doen om ook in de toekomst de sportschool bij te laten dragen aan de gezondheid van mensen!

Wij zorgen er voor dat deze donatie ook in de doneer aktie terecht komt!