Back on track  – Healthy Pleasures

Gezondheid is belangrijk, iets waar we allemaal nog meer bewust van zijn geworden door de rare tijd waar we nu in leven. Om gezond te blijven is het van belang dat je goed voor jezelf zorgt en daar aandacht aan besteed. Voeding is één van de middelen om aan je gezondheid te werken. Dit jaar gaan wij ons richtten op het nog meer verduurzamen van ons bedrijf en het maken van gezondere keuzes in voeding. We pakken graag de uitdaging aan om onze kookstijl te verfijnen en de ambacht van het koken nog meer tot z’n recht te laten komen. Het gebruik van natuurlijke voedzame producten en de inkoop bij lokale ondernemers zijn bijvoorbeeld keuzes die we maken om dit doel te behalen.

Goede voornemens om ‘back on track’ te komen qua fitheid, gezondheid of gewicht zijn vaak groots en na een korte periode al weer verwaterd… Daarom proberen we jullie mee te nemen in bewuste wissels in eetpatronen, gedrag en beweging! Elke week stellen we 1 bewuste wissel voor die op zich niet heel ingrijpend is en dus makkelijk vol te houden. Echter, de impact van zo’n wissel op jaarbasis is aanzienlijk!

Als start hebben we dan ook een super leuke nieuwe lijn ontwikkeld; Mennoos Healthy Pleasure! Een lijn met diverse gezonde/eerlijke alternatieven voor dagelijkse voeding! Gezonde en voedzame ingrediënten zonder geraffineerde suikers en onnatuurlijke verbeteraars vormen de basis voor de producten voor ontbijt, lunch of als tussendoortje. Gezonde producten die ook nog eens heerlijk smaken en tegelijkertijd je de energie geven die je op een dag nodig hebt.

Neem snel een kijkje in onze shop en stel je eigen pakket samen. Gezond en vitaal zijn is voor een groot deel een keuze!

Oja, heb je zelf nog een leuke bewuste wissel óf een leuke foto van een andere bewuste keuze, deel hem via onze socials!