Mooi weer in het verschiet, de (gedeeltelijke) heropening van ‘binnen horeca’ en nog meer uitdagende leuke vooruitzichten maken dat we het ineens wel erg druk krijgen! De afgelopen periode hebben we natuurlijk hard gewerkt om ook zonder onze restaurant functie genoeg werkzaamheden te genereren voor ons team. Hierdoor zijn er ook zaadjes geplant voor allerlei leuke en vooral lekkere samenwerkingen die ook voor de langere termijn veel werkzaamheden opleveren. Dit betekend dat we ondanks alles nog steeds flink aan het groeien zijn!

Hierdoor neemt de werkdruk voor ons bestaande team toe en kunnen wij weer nieuwe enthousiaste medewerkers gebruiken:

Een Keuken Assistent om onze keuken brigade te ondersteunen in het bereiden van de lekkerste voor-, hoofd- en nagerechten. Dus schroom niet je culinaire ambities waar te maken in een van de leukste horecabedrijven van Groningen en kijk eens op onze vacature pagina!

Omdat onder andere Laura bezig is met een interessante opleiding en hier natuurlijk ook de nodige tijd aan wil besteden, kan Jolanda in haar bedieningsteam ook een enthousiaste, spontane collega gebruiken!

Bekijk hier de vacatures!