28 april 2021: De terrassen mogen weer open!

Een moment waar we met elkaar naar uit hebben gekeken en naar toe hebben gewerkt. We hebben inmiddels alle mogelijke klusjes zo’n beetje gedaan, van schilderen tot herinrichten, van onderhoud tot uitstraling, alles is aangepakt. Daarnaast hebben we diverse inpakwerkzaamheden verricht voor onder andere Iederz en de Grokaalbox. Gelukkig mochten we ook nog koken voor de afhaalmaaltijden en af en toe een catering opdracht. Onze (client-) medewerkers hebben zich fantastisch aan weten te passen en er samen met ons maar het beste van gemaakt. Toen kwam het bericht dat we voorzichtig ons terras weer open mochten doen! Eindelijk weer in contact met jullie, onze gasten!

 

Hoewel het woensdagmiddag gezellig doorliep op ons terras, gooide het ‘herfstachtige’ weer de rest van de week roet  in het eten… Een frisse wind en flink wat regenbuien voorkomen een massale toeloop naar de terrassen en zo stagneert de pret enigszins. Toch is het in de strijd tegen Corona misschien niet zo verkeerd dat moeder natuur de gang naar de terrassen wat ontmoedigd. De ziekenhuizen puilen uit en moeten zelfs reguliere zorg afschalen, een tegenstrijdig signaal met de aangekondigde versoepelingen.

Het blijft een bitterzoet verhaal: de drang naar ons normale vrije leven vs de nog niet gestreden strijd tegen Covid.
Gelukkig is bitterzoet niet per sé een onsmakelijke combinatie. Chef Bas weet ook dat deze smaken soms heel mooi samen gaan: denk bijvoorbeeld aan gekarameliseerde witlof, grapefruit sorbet of een lekkere gin-tonic!

Zo proberen wij ook in deze tijd het positief te bekijken en te zorgen dat we op een verantwoorde, veilige manier ons terras inrichten en met onze gasten omgaan!

Zo kan moeder natuur met een gerust hard de zon weer wat meer laten schijnen en verwelkomen wij jullie graag op ons terras!

 

Tot snel!