Terugblik

2020, een jaar van grote ambities, nieuwe gezichten en ondenkbare uitdagingen.

We hebben het onszelf niet makkelijk gemaakt eind 2019, toen we aan elkaar onze ambities uitspraken voor het nieuwe jaar: Een heel nieuwe uitstraling in onze kookstijl, marketing en begeleiding met als doel Mennoos Kookerij de zwarte cijfers in te sturen.

Aanvankelijk begon het jaar goed: veel tevreden gasten, een leuk team van gemotiveerde (client-) medewerkers en goede degelijke plannen in het verschiet. Met Bas als nieuwe chef lag er het plan om onze gasten nog meer in de watten te leggen met een moderne manier van koken en presenteren! Om dit alles ook mooi vast te leggen en te kunnen gebruiken in onze marketingcommunicatie hebben Rianne en Michelle zich hier op toegelegd. Het resultaat is duidelijk zichtbaar in de prachtige foto’s en leuke filmpjes op onze socials en (vernieuwde) website.

Samen met Vincent, die een achtergrond bleek te hebben als vormgever, hebben Jos en Rianne een volledig nieuwe huisstijl ontworpen met als kers op de taart een volledig nieuwe website. Deze site ademt onze visie en biedt een podium aan alle mooie dingen die wij kunnen doen!

Toch hebben we binnen ons team ook weer de nodige wisselingen gehad. Maaike, 1 van onze koks, is in maart aan een nieuwe uitdaging begonnen. Dit bood de ruimte voor Gerhard om toe te treden tot ons team! Vervolgens hebben we na de zomer ook afscheid genomen van Dennis, hij is nu aan de slag bij Google. Deze rol heeft Martijn op zich genomen.

Ook hebben we dit jaar een primeur gehad bij Mennoos: een van onze client-medewerkers, Mila, heeft met succes een opleiding praktijkleren gevolgd en is vervolgens bij ons in dienst gekomen! Dit is echt een prachtige beloning voor haar inzet, maar ook voor de rest van het team dat dit mogelijk heeft gemaakt!

De impact van het Covid19 virus was ook voor ons enorm! Het gemis van onze gasten, de bewustwording van onze verantwoordelijkheid voor onze gezondheid en natuurlijk het beroep om het onderste uit de kan te halen van onze flexibiliteit en creativiteit. Ik, als bedrijfsleider, ben enorm trots op alle mensen van Mennoos, die ondanks alles een onvoorwaardelijke inzet en positiviteit hebben getoond. Ook de kalmte en stabiliteit bij Omega Groep en de loyaliteit van onze gasten en partners hebben ons enorm geholpen!

We kijken er met zijn allen enorm naar uit om in 2021 weer open te kunnen voor onze gasten en weer allerlei leuke acties te kunnen ondernemen. De plannen zijn er alweer genoeg:

Een open dag, Grill & Chill 3.0, samenwerkingen met andere bedrijven om nog betere ontwikkeltrajecten te kunnen aanbieden, verder verduurzamen, en een knallend kerstdiner….

Wij wensen iedereen gezonde, veilige en vooral hele leuke feestdagen en graag tot ziens in 2021!

PROOST!