Ooit begonnen vanuit een idee om bewoners/cliënten van Omega Groep een zinvolle dag invulling te geven zijn we met Mennoos Kookerij inmiddels uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd restaurant met een toonaangevende dagbesteding/re-integratie component

Door onze ruime opzet en uitgebreide ervaring van ons team kunnen we een volledig ambachtelijk bereide maaltijd of lunch op tafel zetten met de hulp van (jong-)volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Iedereen die wil werken kan een bijdrage leveren op zijn eigen niveau en tempo begeleid door een team van doorgewinterde professionals!

Op deze manier streven we naar een optimale gastvrijheidsbeleving voor onze gasten, (client-) medewerkers en buurtbewoners.

Het afgelopen jaar hebben we weer veel gedaan om deze beleving nog verder uit te bouwen: nog meer verfijning in de gerechten, nog meer ambacht en nog meer mensen die hier een bijdrage aan kunnen leveren.

Ook in het restaurant zelf wordt er continu gewerkt om mede door middel van planten, indeling en sfeerverlichting onze kenmerkende laagdrempelige sfeer steeds verder uit te dragen.

Om dit alles ook allemaal bij te houden in onze communicatie naar buiten toe is er keihard gewerkt aan een nieuw marketingplan, een volledig nieuwe website en prachtige nieuwe foto’s die eer doen aan onze kwaliteit van gastvrijheid en eten. Gelukkig konden wij in dit geval bouwen op de (verborgen) vaardigheden van een aantal van onze client medewerkers!

Is het dan nu eindelijk klaar met alle veranderingen en groei?

Als het aan ons ligt is het eigenlijk nooit klaar. We willen namelijk blijven vernieuwen en onze (maatschappelijke) impact blijven vergroten. Gelukkig hebben we nu wel een prachtige site, goede foto skills en duidelijke social media waarop we dit met jullie kunnen blijven delen!

We blijven altijd ons enthousiasme voor nieuwe uitdagingen, samenwerkingen en opdrachten houden en houden ons vast aan het denken in mogelijkheden!