Werk zoeken!

Na een periode van opbouwen en de structuur in werkzaamheden weer terug krijgen na de eerste lockdown, moesten wij helaas noodgedwongen weer ons restaurant sluiten. Natuurlijk voor ons allemaal opnieuw een hele teleurstelling, gezien we net weer lekker op weg waren.

Een positief punt aan deze tweede sluiting is dat onze dagbesteding- en werktrajecten door mogen gaan en we de structuur voor de mensen die bij ons werken kunnen behouden.

Dit betekend echter wel veel mensen op de werkvloer en een stuk creatief denkwerk om dit alles in goede banen de leiden. Uiteraard zorgen wij er met elkaar voor om binnen de maatregelen een zo prettig mogelijke werksfeer te behouden: Nieuwe werkzaamheden, afgewisseld met een gezonde dosis ontspanning en gezelligheid!

De komende periode gaan we ons richten op het verder ontwikkelen en verfijnen van onze huisgemaakte producten lijn, met als doel om deze uiteindelijk te kunnen verkopen via diverse kanalen.
We willen de tijd die we nu hebben gebruiken om onze cliënt-medewerkers te trainen in deze vaardigheden, zodat ook zij de technieken en tempo beheersen die nodig zijn in dit productieproces.

Het beloven prachtige producten te worden! Heb jij nog een goed idee waar wij onze producten nog meer kunnen verkopen of werkzaamheden die wij eventueel zouden kunnen uitvoeren in onze keuken de komende tijd. Laat het ons vooral weten, wij staan altijd open voor nieuwe leuke samenwerkingen en ideeën.